Apparaten en accessoires
Basis kippenbouillon
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
1 portie
Ingrediënten
-
ontvelde kippenborst250 g
-
kipfilet met huid en zonder been250 g
-
prei in stukken250 g
-
verse peterselie2 takjes
-
selder in helften2 stengels
-
wortelen in helften2
-
ui in stukken100 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen peper1 tl
-
water1750 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
3402 mg
Eiwitten
65 g
Calorieën
2268 kJ /
540 kcal
Vetten
5 g
Vezels
11 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
65 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chanoeka
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Bloedige hersenspaghetti
13u. 30min
Spaghettinestjes met linzenballen
1u. 5min
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Loempia’s
55min
Basisbouillon
Geen beoordelingen
Gestoomde pesto broodjes
Geen beoordelingen
Roggebroodjes
12u.
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3u. 15min
Gestoomd volkorenbrood
2u.
Tomatensoep met Burrata
35min